JOBBA HOS OSS

COBAB Sverige AB bedriver arbeten inom Norrtälje, Stockholm och Mälardalsområdet, vi har stor efterfrågan på våra tjänster och vi söker ständigt fler duktiga och engagerade medarbetare som vill bidra och vara en del av vårt företag. Du får arbeta nära kund med möjlighet till eget ansvar och blir del av ett team som bygger på gemenskap, samarbete och utveckling. Välkommen med din ansökan!

perm_contact_calendar

LEDIGA JOBB

 • Erfaren entreprenadingenjör

  Vi söker en erfaren entreprenadingenjör till COBAB Syd.

  Att vara entreprenadingenjör hos COBAB innebär att vara en nyckelperson i projektet från start till mål med ansvar över projektekonomi, projektinköp, beställarkontakt och KMA-arbete.
  Du kommer vara en del av platsledningen och ha ett tätt samarbete med arbetsledare, platschef och installationssamordnare med stöd av projektchef.

  Då vi har både utförande- och totalentreprenader i vår projektportfölj kommer du arbeta i såväl utförandeskeden samt projekteringsskeden nära en projekteringsledare.

  Vi erbjuder ett roligt och varierande arbete där du påverkar din egna utveckling.
  Stort fokus läggs på att alla medarbetare ska trivas och må bra på jobbet och att alla har rätt förutsättningar att utföra sitt arbete.

  Projekten är belägna i södra Stockholm och mellan projekt utgår du från vårt kontor på Liljeholmen.

  Vår förhoppning är att du har en akademisk utbildning och minst ett par års erfarenhet av rollen som entreprenadingenjör, projektingenjör eller inköpare i produktion.
  B-körkort är ett krav.

  Välkommen med din ansökan!

  Ansök här:

  Ansök
close
book

  * Obligatoriska uppgifter

  *Namn:

  *E-post:

  Telefonnummer:

  *CV:

  Personligt brev:

  *Fritext: