JOBBA HOS OSS

COBAB Sverige AB bedriver arbeten inom Norrtälje, Stockholm och Mälardalsområdet, vi har stor efterfrågan på våra tjänster och vi söker ständigt fler duktiga och engagerade medarbetare som vill bidra och vara en del av vårt företag. Du får arbeta nära kund med möjlighet till eget ansvar och blir del av ett team som bygger på gemenskap, samarbete och utveckling. Välkommen med din ansökan!

perm_contact_calendar

LEDIGA JOBB

 • KMA-samordnare

  Vi söker nu en KMA-samordnare till vår verksamhet. I rollen som KMA-samordnare på Cobab har du ett övergripande ansvar för ledningssystem och systematiskt KMA-arbete samt stödjer projektorganisationer inom området.

  Vi erbjuder ett utvecklande arbete med stor frihet. Du utgår från vårt kontor på Liljeholmen i Stockholm, men kommer även att arbeta en del ute i våra projekt över hela storstockholmsområdet. Du kommer att få stor möjlighet att vidareutbilda dig inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

  Vi tror att du har en akademisk utbildning, har arbetat några år i byggbranschen och att du som person är driftig, strukturerad och lyhörd. Du har också ett stort intresse för klimat- och miljöfrågor och idéer om hur ett företag kan utvecklas till att ta ett större ansvar. Om du dessutom är kommunikativ och duktig på att formulera dig i skrift och tycker om att arbeta under eget ansvar så är du kandidaten vi söker!

  Tjänsten kräver B-körkort.

  COBAB Sverige AB är ett snabbväxande byggbolag. Vi är idag drygt 130 anställda, både tjänstemän och hantverkare, och bedriver verksamhet från våra två kontor – i Norrtälje och på Liljeholmen. Vi utför all form av husbyggnation och är sedan 2011 certifierade enligt BF9K och har ett väl utvecklat verksamhetsledningssystem.

  Ansök här:

  Ansök
 • Erfaren entreprenadingenjör

  Vi söker en erfaren entreprenadingenjör till COBAB Syd.

  Att vara entreprenadingenjör hos COBAB innebär att vara en nyckelperson i projektet från start till mål med ansvar över projektekonomi, projektinköp, beställarkontakt och KMA-arbete.
  Du kommer vara en del av platsledningen och ha ett tätt samarbete med arbetsledare, platschef och installationssamordnare med stöd av projektchef.

  Då vi har både utförande- och totalentreprenader i vår projektportfölj kommer du arbeta i såväl utförandeskeden samt projekteringsskeden nära en projekteringsledare.

  Vi erbjuder ett roligt och varierande arbete där du påverkar din egna utveckling.
  Stort fokus läggs på att alla medarbetare ska trivas och må bra på jobbet och att alla har rätt förutsättningar att utföra sitt arbete.

  Projekten är belägna i södra Stockholm och mellan projekt utgår du från vårt kontor på Liljeholmen.

  Vår förhoppning är att du har en akademisk utbildning och minst ett par års erfarenhet av rollen som entreprenadingenjör, projektingenjör eller inköpare i produktion.
  B-körkort är ett krav.

  Välkommen med din ansökan!

  Ansök här:

  Ansök
close
book

  * Obligatoriska uppgifter

  *Namn:

  *E-post:

  Telefonnummer:

  *CV:

  Personligt brev:

  *Fritext: