JOBBA HOS OSS

COBAB Sverige AB bedriver arbeten inom Norrtälje, Stockholm och Mälardalsområdet, vi har stor efterfrågan på våra tjänster och vi söker ständigt fler duktiga och engagerade medarbetare som vill bidra och vara en del av vårt företag. Du får arbeta nära kund med möjlighet till eget ansvar och blir del av ett team som bygger på gemenskap, samarbete och utveckling. Välkommen med din ansökan!

perm_contact_calendar

LEDIGA JOBB

 • Praktikplatser och examensarbete

  Är du student och intresserad av en praktikplats på en byggarbetsplats, eller har du intresse i att komma i kontakt med oss under ditt examensarbete?

  Vi erbjuder studenter praktikplatser i vår produktion löpande under året, i mån av plats. Våra projekt är geografiskt spridda runt Stockholm med omnejd, varför det kan vara bra att läsa vart vi har projekt som är pågående just nu.

  Skicka in en ansökan där du berättar om dig själv och dina framtidsplaner. I ansökan kan du önska vilket område du vill praktisera inom och även i vilket geografiskt område du önskar att din praktikplats ska ligga.

  Vi är även behjälpliga om du vill komma ut och besöka något av våra projekt, eller har frågor att ställa gällande ditt skolarbete.

  Välkommen att kontakta oss!

  Ansök här:

  Ansök
 • Erfaren entreprenadingenjör

  Vi söker en erfaren entreprenadingenjör till COBAB Stockholm Nord .

  Att vara entreprenadingenjör hos COBAB innebär att vara en nyckelperson i projektet från start till mål med ansvar över projektekonomi, projektinköp, beställarkontakt och KMA-arbete.
  Du kommer vara en del av platsledningen och ha ett tätt samarbete med arbetsledare, platschef och installationssamordnare med stöd av projektchef.

  Då vi har både utförande- och totalentreprenader i vår projektportfölj kommer du arbeta i såväl utförandeskeden samt projekteringsskeden nära en projekteringsledare.

  Vi erbjuder ett roligt och varierande arbete där du påverkar din egna utveckling.
  Stort fokus läggs på att alla medarbetare ska trivas och må bra på jobbet och att alla har rätt förutsättningar att utföra sitt arbete.

  Projekten är belägna i norra Stockholm och mellan projekt utgår du från vårt kontor i Norrtälje.

  Vår förhoppning är att du har en akademisk utbildning och minst ett par års erfarenhet av rollen som entreprenadingenjör, projektingenjör eller inköpare i produktion.
  B-körkort är ett krav.

  Välkommen med din ansökan!

  Ansök här:

  Ansök
close
book

  * Obligatoriska uppgifter

  *Namn:

  *E-post:

  Telefonnummer:

  *CV:

  Personligt brev:

  *Fritext: