JOBBA HOS OSS

COBAB Sverige AB bedriver arbeten inom Norrtälje, Stockholm och Mälardalsområdet, vi har stor efterfrågan på våra tjänster och vi söker ständigt fler duktiga och engagerade medarbetare som vill bidra och vara en del av vårt företag. Du får arbeta nära kund med möjlighet till eget ansvar och blir del av ett team som bygger på gemenskap, samarbete och utveckling. Välkommen med din ansökan!

perm_contact_calendar

LEDIGA JOBB

 • Praktikplatser och examensarbete

  Är du student och intresserad av en praktikplats på en byggarbetsplats, eller har du intresse i att komma i kontakt med oss under ditt examensarbete?

  Vi erbjuder studenter praktikplatser i vår produktion löpande under året, i mån av plats. Våra projekt är geografiskt spridda runt Stockholm med omnejd, varför det kan vara bra att läsa vart vi har projekt som är pågående just nu.

  Skicka in en ansökan där du berättar om dig själv och dina framtidsplaner. I ansökan kan du önska vilket område du vill praktisera inom och även i vilket geografiskt område du önskar att din praktikplats ska ligga.

  Vi är även behjälpliga om du vill komma ut och besöka något av våra projekt, eller har frågor att ställa gällande ditt skolarbete.

  Välkommen att kontakta oss!

  Ansök här:

  Ansök
 • KMA-samordnare

  Vi söker nu en KMA-samordnare till vår verksamhet. I rollen som KMA-samordnare på Cobab har du ett övergripande ansvar för ledningssystem och systematiskt KMA-arbete samt stödjer projektorganisationer inom området.

  Vi erbjuder ett utvecklande arbete med stor frihet. Du utgår från vårt kontor på Liljeholmen i Stockholm, men kommer även att arbeta en del ute i våra projekt över hela storstockholmsområdet. Du kommer att få stor möjlighet att vidareutbilda dig inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

  Vi tror att du har en akademisk utbildning, har arbetat några år i byggbranschen och att du som person är driftig, strukturerad och lyhörd. Du har också ett stort intresse för klimat- och miljöfrågor och idéer om hur ett företag kan utvecklas till att ta ett större ansvar. Om du dessutom är kommunikativ och duktig på att formulera dig i skrift och tycker om att arbeta under eget ansvar så är du kandidaten vi söker!

  Tjänsten kräver B-körkort.

  COBAB Sverige AB är ett snabbväxande byggbolag. Vi är idag drygt 130 anställda, både tjänstemän och hantverkare, och bedriver verksamhet från våra två kontor – i Norrtälje och på Liljeholmen. Vi utför all form av husbyggnation och är sedan 2011 certifierade enligt BF9K och har ett väl utvecklat verksamhetsledningssystem.

  Ansök här:

  Ansök
 • Erfaren installationssamordnare

  Vi söker en erfaren person som vill arbeta som installationssamordnare hos oss.

  Är du intresserad av installationer? Tycker du om att arbeta både i projekteringsskedet och utförandeskedet? Vi erbjuder ett roligt och varierande arbete i ett eller flera projekt, där du under stor frihet styr och planerar ditt arbete ihop med våra projekteringsledare och platschefer.

  Vi tror att du redan idag har stor erfarenhet av installationssamordning. Kanske är du redan installationssamordnare på ett annat företag eller kanske arbetar du som projektledare på ett installationsföretag? Hos oss kan du fortsätta att utvecklas och få möjlighet att arbeta med spännande projekt.

  Välkommen med din ansökan!

   

  Ansök här:

  Ansök
close
book

* Obligatoriska uppgifter

*Namn:

*E-post:

Telefonnummer:

*CV:

Personligt brev:

*Fritext: