JOBBA HOS OSS

COBAB Sverige AB bedriver arbeten inom Norrtälje, Stockholm och Mälardalsområdet, vi har stor efterfrågan på våra tjänster och vi söker ständigt fler duktiga och engagerade medarbetare som vill bidra och vara en del av vårt företag. Du får arbeta nära kund med möjlighet till eget ansvar och blir del av ett team som bygger på gemenskap, samarbete och utveckling. Välkommen med din ansökan!

perm_contact_calendar

LEDIGA JOBB

 • Praktikplatser och examensarbete

  Är du student och intresserad av en praktikplats på en byggarbetsplats, eller har du intresse i att komma i kontakt med oss under ditt examensarbete?

  Vi erbjuder studenter praktikplatser i vår produktion löpande under året, i mån av plats. Våra projekt är geografiskt spridda runt Stockholm med omnejd, varför det kan vara bra att läsa vart vi har projekt som är pågående just nu.

  Skicka in en ansökan där du berättar om dig själv och dina framtidsplaner. I ansökan kan du önska vilket område du vill praktisera inom och även i vilket geografiskt område du önskar att din praktikplats ska ligga.

  Vi är även behjälpliga om du vill komma ut och besöka något av våra projekt, eller har frågor att ställa gällande ditt skolarbete.

  Välkommen att kontakta oss!

  Information: Inför hösten 2022 har vi tillsatt våra praktikplatser och har dessvärre inte möjlighet att erbjuda fler. Praktikplats för våren 2023 går bra att söka från oktober 2022

  Ansök här:

  Ansök
 • Erfaren platschef

  Vi söker en erfaren platschef som har ett par färdigställda nyproduktionsprojekt i rollen som platschef/BAS-U till COBAB Stockholm Syd.
  Vi ser det meriterande med bostadsprojekt.

  Som platschef hos oss ansvarar du för ett eller flera projekt från start till mål, vilket inkluderar projektets planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och i tid.
  Du triggas av ansvar och har en förmåga att lätt se helheten i projekt och du är duktig på att prioritera. Eftersom du driver produktionen behöver du ha ett tydligt ledarskap och kunna arbeta strategiskt, strukturerat och med ett högt säkerhetstänk.

  Då vi har både utförande- och totalentreprenader i vår projektportfölj kommer du arbeta i såväl utförandeskeden samt projekteringsskeden nära en projekteringsledare.

  I produktion kommer du ha ett tätt samarbete med arbetsledare, entreprenadingenjör och installationssamordnare samt stöd av projektchef.

  Projekten är belägna i södra Stockholm och mellan projekt utgår du från vårt kontor i Liljeholmen.

  B-körkort är ett krav.

  COBAB erbjuder en ledande roll i ett företag som växer. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. Vi lägger stor vikt på att alla medarbetare ska trivas och må bra på jobbet.

   

  Ansök här:

  Ansök
close
book

  * Obligatoriska uppgifter

  *Namn:

  *E-post:

  Telefonnummer:

  *CV:

  Personligt brev:

  *Fritext: