JOBBA HOS OSS

COBAB Sverige AB bedriver arbeten inom Norrtälje, Stockholm och Mälardalsområdet, vi har stor efterfrågan på våra tjänster och vi söker ständigt fler duktiga och engagerade medarbetare som vill bidra och vara en del av vårt företag. Du får arbeta nära kund med möjlighet till eget ansvar och blir del av ett team som bygger på gemenskap, samarbete och utveckling. Välkommen med din ansökan!

perm_contact_calendar

LEDIGA JOBB

 • Arbetschef Anläggning

  COBAB söker dig som vill arbeta som Arbetschef och bidra till utvecklingen av vår anläggningsverksamhet. Som Arbetschef är du delaktig i projekten från kundbearbetning och anbud till uppföljning av slutförda projekt. Du en del av bolagets ledningsgrupp och rapporterar till Entreprenadchef. Du har arbetsmiljö- och personalansvar för din verksamhet.
  Du kommer att arbeta i nära samarbete med övriga Arbetschefsgrupper.

  Dina erfarenheter

  Vi söker dig som har lång erfarenhet av att leda och driva anläggningsentreprenader.
  Du har en relevant utbildning, exempelvis civilingenjör samt relevant bakgrund.
  Du är en van ledare och vet hur du på bästa sätt bidrar till att utveckla företagets verksamhet, affär och medarbetare.

  Dina Egenskaper

  Du har ett tydligt ledarskap där medarbetare kring dig vet vad som förväntas av dem och du ger dem stöd och verktyg för att nå sina mål.

  Du är en ödmjuk, utåtriktad och social person med en god analytisk förmåga. Det är även av stor vikt att du är affärs- och resultatinriktad samt har förmåga att leda projektets personal, leverantörer och underentreprenörer. Du gillar att arbeta strukturerat och noggrant.

  Att du skriver och talar svenska obehindrat och har B-körkort är krav i rollen.

  Ansök här:

  Ansök
 • Praktikplatser och examensarbete

  Är du student och intresserad av en praktikplats på en byggarbetsplats, eller har du intresse i att komma i kontakt med oss under ditt examensarbete?

  Vi erbjuder studenter praktikplatser i vår produktion löpande under året, i mån av plats. Våra projekt är geografiskt spridda runt Stockholm med omnejd, varför det kan vara bra att läsa vart vi har projekt som är pågående just nu.

  Skicka in en ansökan där du berättar om dig själv och dina framtidsplaner. I ansökan kan du önska vilket område du vill praktisera inom och även i vilket geografiskt område du önskar att din praktikplats ska ligga.

  Vi är även behjälpliga om du vill komma ut och besöka något av våra projekt, eller har frågor att ställa gällande ditt skolarbete.

  Välkommen att kontakta oss!

  Ansök här:

  Ansök
 • Platschef till Mark & Anläggning

  Gillar du tanken av att utveckla och utforma ett växande företag så är du välkommen till oss.

  Rollen:

  Som platschef hos oss ansvarar du för ett eller flera projekt från start till mål, vilket inkluderar projektets planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och i tid. I detta stöds du av projektchefen.

  Dina erfarenheter:

  Erfaren Arbetsledare eller platschef med några års erfarenhet inom markarbeten och/eller anläggningsarbeten. Du har troligtvis YH-utbildning eller högskoleutbildning. Du driver dina projekt med högt säkerhetstänk, god kvalitet och ser till att kunden blir nöjd. B-körkort är ett krav.

  Dina egenskaper:

  Du triggas av ansvar och har en förmåga att lätt se helheten i projekt och du är duktig på att prioritera. Eftersom du driver produktionen behöver du ha ett tydligt ledarskap och kunna arbeta både strategiskt och strukturerat.

  Vi erbjuder:

  En ledande roll i ett företag som växer. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. Vi lägger stor vikt på att alla medarbetare ska trivas och må bra på jobbet.

  Ansök här:

  Ansök
 • Yrkesarbetare

  Vi har anställda träarbetare, betongarbetare, anläggningsarbetare och målare.

  Just nu söker vi markarbetare, skicka en ansökan via länken nedan.

  För övriga yrkesgrupper har vi inga utannonserade tjänster men välkommen med en spontanansökan!

   

  Ansök här:

  Ansök
close
book

* Obligatoriska uppgifter

*Namn:

*E-post:

Telefonnummer:

*CV:

Personligt brev:

*Fritext: