Praktikplatser och examensarbete

Är du student och intresserad av en praktikplats på en byggarbetsplats, eller har du intresse i att komma i kontakt med oss under ditt examensarbete? Vi erbjuder studenter praktikplatser i vår produktion löpande under året, i mån av plats. Våra projekt är geografiskt spridda runt Stockholm med omnejd, varför det kan vara bra att läsa vart vi har projekt som är pågående just nu.

Om rollen

Är du student och intresserad av en praktikplats på en byggarbetsplats, eller har du intresse i att komma i kontakt med oss under ditt examensarbete?

Vi erbjuder studenter praktikplatser i vår produktion löpande under året, i mån av plats. Våra projekt är geografiskt spridda runt Stockholm med omnejd, varför det kan vara bra att läsa vart vi har projekt som är pågående just nu.

Skicka in en ansökan där du berättar om dig själv och dina framtidsplaner. I ansökan kan du önska vilket område du vill praktisera inom och även i vilket geografiskt område du önskar att din praktikplats ska ligga.

Vi är även behjälpliga om du vill komma ut och besöka något av våra projekt, eller har frågor att ställa gällande ditt skolarbete.

Välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan

Har du frågor angående tjänsten eller hur det är att arbeta hos oss är du varmt välkommen att kontakta oss
arrow-right
Ansökan Jobb