JOBBA HOS OSS

Cobab Sverige AB bedriver arbeten inom Norrtälje, Stockholm och Mälardalsområdet, vi har stor efterfrågan på våra tjänster och vi söker ständigt fler duktiga och engagerade medarbetare som vill bidra och vara en del av vårt företag. Du får arbeta nära kund med möjlighet till eget ansvar och blir del av ett team som bygger på gemenskap, samarbete och utveckling. Välkommen med din ansökan!

perm_contact_calendar

LEDIGA JOBB

 • Platschef till Mark & Anläggning

  Gillar du tanken av att utveckla och utforma ett växande företag så är du välkommen till oss.

  Rollen:

  Som platschef hos oss ansvarar du för ett eller flera projekt från start till mål, vilket inkluderar projektets planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och i tid. I detta stöds du av projektchefen.

  Dina erfarenheter:

  Erfaren Arbetsledare eller platschef med några års erfarenhet inom markarbeten och/eller anläggningsarbeten. Du har troligtvis YH-utbildning eller högskoleutbildning. Du driver dina projekt med högt säkerhetstänk, god kvalitet och ser till att kunden blir nöjd. B-körkort är ett krav.

  Dina egenskaper:

  Du triggas av ansvar och har en förmåga att lätt se helheten i projekt och du är duktig på att prioritera. Eftersom du driver produktionen behöver du ha ett tydligt ledarskap och kunna arbeta både strategiskt och strukturerat.

  Vi erbjuder:

  En ledande roll i ett företag som växer. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. Vi lägger stor vikt på att alla medarbetare ska trivas och må bra på jobbet.

  Ansök här:

  Ansök
 • Installationssamordnare

  Är du intresserad av installationssamordning? Tycker du om att arbeta både i projekteringsskedet och utförandeskedet? Vi erbjuder ett roligt och varierande arbete i ett eller flera projekt, där du under stor frihet styr och planerar ditt arbete ihop med våra projekteringsledare och platschefer.

  Har du en teknisk utbildning och/eller några års erfarenhet med installationsarbete i byggbranschen så är du välkommen med en ansökan till oss!

   

  Ansök här:

  Ansök
 • Yrkesarbetare

  Vi har anställda träarbetare, betongarbetare, anläggningsarbetare och målare.

  Just nu söker vi markarbetare, skicka en ansökan via länken nedan.

  För övriga yrkesgrupper har vi inga utannonserade tjänster men välkommen med en spontanansökan!

   

  Ansök här:

  Ansök
close
book

* Obligatoriska uppgifter

*Namn:

*E-post:

Telefonnummer:

CV:

*Fritext: