Erfaren platschef

Vi söker en erfaren platschef som har ett par färdigställda nyproduktionsprojekt i rollen som platschef/BAS-U till COBAB Stockholm Syd. Vi ser det meriterande med bostadsprojekt. Som platschef hos oss ansvarar du för ett eller flera projekt från start till mål, vilket inkluderar projektets planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och i tid.

Om rollen

Du triggas av ansvar och har en förmåga att lätt se helheten i projekt och du är duktig på att prioritera. Eftersom du driver produktionen behöver du ha ett tydligt ledarskap och kunna arbeta strategiskt, strukturerat och med ett högt säkerhetstänk.

Då vi har både utförande- och totalentreprenader i vår projektportfölj kommer du arbeta i såväl utförandeskeden samt projekteringsskeden nära en projekteringsledare.

I produktion kommer du ha ett tätt samarbete med arbetsledare, entreprenadingenjör och installationssamordnare samt stöd av projektchef.

Projekten är belägna i södra Stockholm och mellan projekt utgår du från vårt kontor i Liljeholmen.

B-körkort är ett krav.

COBAB erbjuder en ledande roll i ett företag som växer. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. Vi lägger stor vikt på att alla medarbetare ska trivas och må bra på jobbet.

Välkommen med din ansökan

Har du frågor angående tjänsten eller hur det är att arbeta hos oss är du varmt välkommen att kontakta oss
arrow-right