Nytt BF9K-certifikat utfärdat

Av Cobab april 18, 2018  

DNV GL har under början på april genomfört den årliga externa revisionen av vårt verksamhetssystem, som detta år var en förnyelse av certifikatet som nu har en giltighetstid fram till 2021 med förutsättning att vi efterlever certifieringskraven.

Vi på COBAB värderar externa revisionerna högt. Vår strävan är att arbeta engagerat och sammansvetsat i alla led för att garantera våra kunders nöjdhet. Med hjälp av bra rutiner och hjälpmedel i vårt vardagliga arbete säkerställer vi utförandet av våra projekt på ett effektivt sätt. Dessa rutiner utvecklas och följs upp löpande för att ständigt förbättras och skapa ett tryggt arbetsklimat där alla resurser tas till vara på och får möjlighet att bidra i vår utveckling. Både externa och interna revisionerna är ett sätt att se till att vi gör just detta- arbetar rätt i alla led och i alla delar av företaget.

I resultatrapporten detta år nämns positiva iakttagelser för arbetssätt kring bland annat;

Hantering av psykosociala arbetsmiljörisker i projekt, upprättade arbetsberedningar, utformning av projektorienterad struktur och COBAB’s Affärsplan.

Revisionen resulterade även i en utökning av verksamhetsbeskrivningen att även inkludera anläggningsarbeten, vars affärsområde expanderar. Även orten Västerås har tillkommit i certifikatet då verksamheten utökat med ett kontor här.

Alla DNV GL certifikat lagras i deras blockchain-applikation, och innebär att du i realtid kan se att ett certifikat är giltigt antingen via scanning av certifikatets QR-kod, alternativt genom att kontrollera via Certifikatdatabasen.