24/04/17

Godkänd periodisk revision av BF9K

Under v.14 genomfördes den årliga externa revisionen av COBAB’s verksamhetsystem utav revisor från DNV GL, och certifieringen enligt BF9K är nu giltig ytterligare ett år.

I resultatrapporten nämns positiva iakttagelser för arbetssätt kring bland annat;

Arbetsmiljörisker i projekt, Resultat från kundnöjdhetsmätningar, Introduktion för nyanställda och COBABs Verksamhetsmål.

local_library

Nyhetsarkiv

Martin nominerad till Årets Betongentreprenör 2017

Nu är årets nominerade till de prestigefyllda priserna vid 2017 års Betonggala utsedda. Vi kan med stolthet konstatera att COBABs projektchef Martin Holmström tillhör de nominerade för priset Årets Betongentreprenör, grattis Martin! Länk till omröstning hittar ni här. Vi håller tummarna inför galan den 23 november.

Klicka för att läsa mermore

Familjebad Enköping

COBAB har vunnit uppdraget att medverka vid projekteringen av systemhandlingar i projektet Familjebad Enköping. Enköpings kommun har under en längre tid haft planer på att bygga ett nytt badhus i kommunen. Processen har varit lång då det har funnits många idéer om hur detta skulle göras. Sommaren 2016 bestämdes att badhuset skulle genomföras i en […]

Klicka för att läsa mermore

Företagarmässa Norrtälje

COBAB var en del av den företagarmässa som gick av stapeln den 28-29 april. Två härliga dagar där vi fick visa upp COBAB i stort samt våra projekt i egen regi. Vi visade vårt kommande projekt Nyckelpigan 1 som består av 20 st radhus i den östra delen av Norrtälje. Vi passade även på att […]

Klicka för att läsa mermore

Fyrklövern 2

COBAB fått fortsatt förtroende i ännu ett projekt. Den här gången gäller det Kv. Fyrklövern i Upplands Väsby. COBAB Anläggning växer stadigt och är nu i full fart med att göra om två gårdar. Inom kort fortsätter arbetena med byggnadsarbeten i intilliggande entréer.

Klicka för att läsa mermore

Högsta kreditvärdighet Creditsafe

COBAB har blivit tilldelade ratingen högsta kreditvärdighet, 5 stjärnor utav Creditsafe, som är världens mest använda leverantör av kreditupplysningar. Vi har under lång tid legat på högsta nivå och utmärkelsen visar att vi fortsätter göra det.

Klicka för att läsa mermore

Nu utökar COBAB verksamheten

I takt med att COBAB fått förtroendet att starta upp ytterligare projekt tillkommer nu ytterligare en AC-grupp i Stockholmsområdet. Stockholm Nord har bildats ur befintliga AC-gruppen Norrtälje i och med utökade projekt i Norrtäljeområdet och stadig expansion av denna grupp. Med anledning av detta har den tidigare AC-gruppen med namnet Stockholm Nord bytt namn till […]

Klicka för att läsa mermore
Inga fler nyheter