01/12/16

Gasellföretag 2016

För fjärde året i rad har COBAB utsetts till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri.

Årligen utses färre än 0,5 procent av alla Sveriges aktiebolag till Gasellföretag.

Med de hårda kriterier som måste uppfyllas för att bli tilldelad titeln Di Gasell så är det med stor stolthet som vi tar emot diplomet.

local_library

Nyhetsarkiv

Företagarmässa Norrtälje

COBAB var en del av den företagarmässa som gick av stapeln den 28-29 april. Två härliga dagar där vi fick visa upp COBAB i stort samt våra projekt i egen regi. Vi visade vårt kommande projekt Nyckelpigan 1 som består av 20 st radhus i den östra delen av Norrtälje. Vi passade även på att […]

Klicka för att läsa mermore

Godkänd periodisk revision av BF9K

Under v.14 genomfördes den årliga externa revisionen av COBAB’s verksamhetsystem utav revisor från DNV GL, och certifieringen enligt BF9K är nu giltig ytterligare ett år. I resultatrapporten nämns positiva iakttagelser för arbetssätt kring bland annat;

Klicka för att läsa mermore

Fyrklövern 2

COBAB fått fortsatt förtroende i ännu ett projekt. Den här gången gäller det Kv. Fyrklövern i Upplands Väsby. COBAB Anläggning växer stadigt och är nu i full fart med att göra om två gårdar. Inom kort fortsätter arbetena med byggnadsarbeten i intilliggande entréer.

Klicka för att läsa mermore

Högsta kreditvärdighet Creditsafe

COBAB har blivit tilldelade ratingen högsta kreditvärdighet, 5 stjärnor utav Creditsafe, som är världens mest använda leverantör av kreditupplysningar. Vi har under lång tid legat på högsta nivå och utmärkelsen visar att vi fortsätter göra det.

Klicka för att läsa mermore

Nu utökar COBAB verksamheten

I takt med att COBAB fått förtroendet att starta upp ytterligare projekt tillkommer nu ytterligare en AC-grupp i Stockholmsområdet. Stockholm Nord har bildats ur befintliga AC-gruppen Norrtälje i och med utökade projekt i Norrtäljeområdet och stadig expansion av denna grupp. Med anledning av detta har den tidigare AC-gruppen med namnet Stockholm Nord bytt namn till […]

Klicka för att läsa mermore

COBAB får förnyat förtroende i Nykvarn

Nykvarns kommun har beställt etapp 2 av Furuborgskolan – en till huskropp sammankopplad med etapp 1 via en länkbyggnad. Den nya huskroppen blir drygt 2400 m2 stor och påminner till utseendet mycket om etapp 1 men med andra funktioner, bl.a trä- och metallslöjd, textilslöjd, hemkunskap och musiksalar. Etapp 2 ingick som en option i avtalet om […]

Klicka för att läsa mermore
Inga fler nyheter